Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 12:35

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 19, 2007 7:27 
Warrior

Ja tak tylko wtrące ,że z tego co gadałem z Ciachem i Balarem to jednak Kraków ma najlepszy dojazd (oraz klimat :D pozdro dla Frama). W Herbach nie zrobimy bo jeszcze nam lotniska budować nie dokączyli :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 19, 2007 14:47 
Wiedźma

Ja tu widzę silny lobbing którejś chorągwi naszych chłopaków (pewnie warszawskiej). To Euro 2012 to ich sprawka, założę się! Ot - nie było gdzie organizować turniejów na skalę europejską, no to hops - i za kilka lat nie będzie już problemu. Autostrady, porty lotnicze, szybkie koleje i hotele pięciogwiazdkowe - wypisz wymaluj - przygotowania do MECCG EUROPEAN CHAMPIONSHIP!

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 25, 2007 22:26 
Warrior/Ranger/Sage

cóz Panowie z Krakowa - fajnie ze chcecie sie tego podjąć - do Krakowa z pewnością bedzie lepszy dojazd niż do Zabrza

czy poza chęcią macie już jakieś widoki na lokum w którym turniej mógłby się odbyć? potrzebne jest miejsce na jakies 40-50 osób
dla skenrów (czyli np. dla mnie) przydałoby sie miejsce na rozłożenie śpiwora+karimaty w miejscu event'u
a dla burżujów (w tym pewnie dla większości obcokrajowców) jakiś niezbyt drogi a przyzwoity hotel (o ile nie bedziecie dowozić nocujących w nim graczy na turniej samochodami to przydałoby sie zeby ten hotel był niedaleko miejsca gier)

datę przydałoby sie usatalić jak najwcześniej (bo loty do Polski na ostatnią chwilę moga kosztowac do 1000Euro jak sie dowiedziałem przy okazji zapraszania obcokrajowców na nasz ostani turniej - a jak bedzie możliwośc rezerwacji biletów z dużym wyprzedzeniem to koszty będą niższe i pewnie zagranicznych gości bedzie wiecej)
event musi być minimum w formacie jak ostatnio w Pabianicach - w piątek przyjazd i mini-event'y, w sobotę główna impreza całodniowa, w niedzielę mini-event'y i wyjazdy
a jak by sie dało juz w czwartek wystartowac to tez było by dobrze (pewnie główny event i tak zrobimy w ciągu jednego dnia w sobotę przez wzgląd na naszych zabieganych Polskich graczy którzy tylko pojawiają się i znikają - np. Efgard :))

Zabrze sie na razie nie odzywa wiec macie pierwszeństwo :)

I see a light in the distant darkness,
It beckons me in and I accept its invitation...

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 22:36 
Warrior

Ja ostatnio jestem bardzo zabiegany i z reszta chlopakow sie nie kontaktowalem, wiec pisze tylko w swoim imieniu i odwolujac sie do rozmowy, ktora przeprowadzilem z Joma, kiedy reszta towarzystwa byla na turnieju w Pabianicach ;)

jezeli chodzi o lokum, to na dzien dzisiejszy mamy kilka rzeczy na oku, z czego jedna opcja bedzie na 100% miala mozliwosc nocowania na miejscu, a i hotele nieopodal napewno sie znajda, tyle ze jest to dalej od centrum Krakowa. mamy tez na oku jedna lokalizacje w samym centrum, ale tam za to napewno nie bedzie mozliwosci przenocowac, ale za to wziawszy pod uwage fakt, ze pewnie tylko 'nasi' beda liczyli na opcje 'nocleg na miejscu', moze daloby sie jakos przechomikowac kilkanascie ososb u krakowskich graczy ;) ja mysle, ze 6 osob bym mogl upchnac ;)

ale to tylko na razie takie moje rozwazania. mylse, ze zrobimy jakies walne zebranie ekipy krakowskiej, skonfrontujemy nasze pomysly, omowimy szczegoly i wtedy podamy cos bardziej oficjalnie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 26, 2007 22:59 
Warrior/Ranger/Sage

bierzcie tylko pod uwagę kwestie pieniężne - zeby nie wyszło że przez jakieś chore koszty wynajmu lokum wejścówka bedzie wyższa niż 50zl (a za 50 zeta to spodziewam sie conajmniej takich atrakcji jak w Pabianicach - nocleg, bigos, grill, kilogramy chips'ów, hektolitry piwa, itp. :P)
weź pod uwagę ze do Pabianic na opcję z noclegiem przyjechało 14 czy 15 osób, z czego jakies 10-12 na 2 noce - wiec graczy z Polski bedzie raczej sporo i nie wiem czy w domach nas pomieścicie :P

kluczowa sprawa to czas - niby do października-listopada jeszcze kupa czasu wiec ze wszystkim sie zdązy, ALE nie tylko w Polsce są chętni do organizacji MECCG-Euro 2007, a na razie dyskusja o tym gdzie mają się te Mistrzostwa odbyć jest wstrzymana na moją prośbę (bo miałem się zorientować czy faktycznie są w Polsce ludzie którzy sie tego przedsięwzięcia podejmą), niechciałbym jednak przedłużać tego za bradzo... weźcie pod uwagę ze informacja o czasie i miejscu Mistrzostw Świata pojawiła się na 8-9 miesięcy przed wyznaczonym terminem, z Euro sie już tak nie zdązy ale najdalej w maju trzeba by ustalić datę i miejsce (kraj i miasto, dokładne lokum dogra sie później)

podsumowując - zbierzcie sie szybko do kupy tam w Krakowie i dogadajcie czy chcecie wdepnąć w bagno/dostąpić zaszczytu (niepotrzebne skreślić :P) organizacji MECCG-Euro 2007

Tytuł:
PostNapisane: N maja 13, 2007 21:56 
Warrior/Ranger/Sage

czyli rozumiem ze z braku chetnych do podjęcia się organizacji MECCG Euro 2007 rezygnujemy z takiego pomysłu....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]