Polskie Forum MECCG

...czyli tam i z powrotem, by Bilbo Baggins :)
Teraz jest Wt cze 17, 2025 14:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Jak działa Sideboard na turnieju?
dodatkowe 10 hazard'ów przeciwko Balrog'owi; karty trafiają do sideboard'u 8%  8%  [ 1 ]
dodatkowe 10 hazard'ów przeciwko Minion'owi (czyli i zwykłemu Minion'owi i Balrog'owi); karty trafiają do sideboard'u 23%  23%  [ 3 ]
dodatkowe 10 hazard'ów przeciwko Minion'owi; przed grą wymieniamy je z 10 hazard'ami z talii (karty wyjęte z talii nie biorą udziału w grze) 0%  0%  [ 0 ]
dodatkowe 10 hazard'ów przeciwko Fallen'owi; przed grą wymieniamy je z 10 hazard'ami z talii (karty wyjęte z talii nie biorą udziału w grze) - zastępuje normalną zasadę o bonusowych 10 hazard'ach do sideboard'u przeciwko Fallen'owi 0%  0%  [ 0 ]
dodatkowe 10 hazard'ów przeciwko Minion'owi i dodatkowe 10 hazad'ów przeciwko Fallen'owi; przed grą z Minion(Fallen) odpowiednie 10 hazard'ów wymieniamy z 10 hazard'ami z talii (karty wyjete z talii nie biorą udziału w grze) 38%  38%  [ 5 ]
bez zadnych zmian 31%  31%  [ 4 ]
Liczba głosów : 13
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Cz sty 12, 2006 10:32 
Warrior/Ranger/Sage

Gyg napisał(a):
Konradzie, pokaz gdzie w mojej wypowiedzi jest cos o sideboardzie na Fallena?
Zreszta i tak dodatkowe 10 kart do sideboardu na fallena juz jest w zasadach i tego nie mozna zmienic.
Zapewne chodzilo Ci o to ze jestem przeciwny robieniu dodatkowego zestawu wymienialnych (od razu do decku!) hazardow na fallena bo zamierzam grac akurat nim.
Nie przemawia przeze mnie prywata.

Tu coś mówiłeś, ale przezornie nie użyłeś słowa "sideboard", więc nic Ci nie jestem w stanie udowodnić.

Gyg napisał(a):
Oczywiscie przemawia przeze mnie prywata bo zamierzam wreszcie zagrac Upadlym Sarumanem na nastepnym turnieju (avatarek zobowiazuje Very Happy). Ale niech sie wypowiedza inni gracze fallenowi.

Nie będę pokazywać palcami Calibana.

Jeśli robiłeś sobie jaja z ankiety i tak na prawdę przemawiała przez Ciebie obiektywna obserwacja, z której wynikało, że FW i tak ma pod górkę, to co innego. Zastrzegłem zresztą:

Cytuj:
A takie gadanie, że ja nie życzę sobie dodatkowego sideboardu przeciw alignmentowi, którym zamierzam grać, jeśli na poważnie, to prywata.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]